BEURS: ONTRAXS 2017 – Spoorwegmuseum

 

Afgelopen vrijdag hadden we een dagje Utrecht in de planning staan. Daar werd namelijk de beurs ONTRAX gehouden in de bijzondere locatie van het Spoorwegmuseum.

De beurs

Aankomst en parkeren

De planning was om tussen 10 en 11 bij het museum te zijn. Dit was ook gelukt als de parkeerplaats niet vol stond om 10.30. Ik wist dat er weinig parkeerplek was, maar dat mijn gevoel zegt dat het in 10 jaar kleiner geworden is. (maar dat kan ik compleet mis hebben natuurlijk).

Na even rond gereden te hebben op zoek naar een parkeerplaats of parkeergarage die 21 euro per dag kost hebben we toch besloten om terug te rijden naar de P&R De Uithof. daar voor 5 euro de auto geparkeerd en ook nog een buskaart voor 5 personen daarbij. 10 minuutjes met de bus en daarna nog 10 minuutjes lopen en je bent bij het Museum.

 

Het museum/beurs

Zoals ik in mijn intro al aangaf werd de beurs gehouden in het Spoorwegmuseum. De laatste keer dat ik daar geweest was, was ongeveer 10 jaar geleden denk ik. In die tien jaar is er wel het een en ander veranderd in het museum. En alles in een combinatie met het modelspoor is wel leuk. 

Standhouders

Ook waren er diverse standhouders. Helaas was er voor N spoor niet erg veel  standhouders. Daarom zijn we na de beurs nog even verder gelopen naar Kuijper’s Hobbyhuis. Ze hadden zelfs voor ONTRAXS een exrta korting van 15%. Zier hier mijn nieuwe aanwinst

Gratis toegang

In de week voor de beurs kwam ik nog een Facebook actie tegen waar je een toegangskaart kon winnen voor de beurs. 
Ik mocht me scharen bij 1 van de vier gelukkige voor een gratis toegangskaart. Deze lag dus ook netjes op de donderdag bij de post!

OnTraxs_2017_Spoorwegmuseum - 1

Foto’s

Hieronder enkele sfeerfoto’s van het museum en van de diverse modelspoorbanen.

OnTraxs_2017_Spoorwegmuseum - 1

Afbeelding 1 van 132

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen op deze blog, schrijf je dan aan de rechterkant in. Je krijgt dan automatisch een berichtje op het moment dat er iets nieuws online komt!

Kijk ook eens onder het kopje 2-der hands. Hier heb ik spullen staan welke ik niet gebruik en verkoop tegen aantrekkelijke prijzen.