De start van een nieuw project – Modeltreinkompas.nl

Afgelopen maand hoorde ik voor de zoveelste keer dat iemand op zoek was naar een overzicht van modelspoorevenemten. En ik moet zeggen, ik was hier ook wel eens op zoek naar.

Daarom ben ik een website begonnen waar ik ga proberen om alle (in ieder geval veel 😉 ) evenementen welke een raakvlak hebben met modelspoor/modeltreinen in kaart te brengen.

De website kun je vinden onder de naam https://modeltreinkompas.nl. Er staan al veel evenementen in en veel evenementen zullen nog toegevoegd gaan worden.

Wat voor evenementen wil ik gaan delen? eigenlijk alles wat betrekking heeft op de modelspoor hobby. Dus workshops, demo’s van leverancies, clubs etc, beurzen, Open dagen en zo kun je nog wel even verder gaan. Alles is mogelijk.

Ook is het mogelijk om makkelijk zelf input te leveren door op de site het formulier in te vullen. Hierbij krijg ik dan een seintje, controleer het evenement en publiceer hem dan. Diverse evenementen zijn zo al aan deze lijst toegevoegd.

Dus, Laten we hopen dat dit een succes gaat worden en dat de database gevuld gaan worden met zoveel mogelijk evenementen.

Ow ja, bijna vergeten te melden, Schijf je vooral in op de website. Dan krijg je automatisch een update als er weer evenementen zijn, en als er updates op de site geplaatst zijn!