Hobby hoekje en een prijs gewonnen….

Het is weer even geleden dat ik deze site van een update voorzien heb. Dat ik geen updates geplaatst heb wil niet zeggen dat ik stil gezeten heb. De laatste dagen ben ik vooral bezig geweest met het inrichten/opruimen van mijn hobby hoekje. Ook heb ik afgelopen week op Facebook 2 prijzen gewonnen… 

Hobby Hoekje

Na op verschillende plekken gezeten te hebben met mijn soldeerbout en onderdelen toch maar besloten om een een vaste plek in te richten met de nodige opbergmogelijkheden, licht etc.
Ik kwam er zelf toch achter dat een ruime, opgeruimde plek wel een van de voorwaarden is om netjes en snel te kunnen werken.

Loep lamp

Ook zoals je op bovenstaande foto al kan zien heb ik via marktplaats ene loep lamp weten te scoren. Was al enige tijd naar zoiets op zoek en ik moet zeggen, voor n-spoor is dit bijna wel een vereiste.

Prijzen

Wie had het ooit gedacht, afgelopen weken zelfs 2 prijzen gewonnen. Eentje van Het Groterdam Project. Het betrof hier een loterij van relatiegeschenken die op de Nürnberg beurs verzameld waren. 

Verder had ik het geluk om bij een like and share actie bij 9-mm shop/crazytrains.nl voor 50 euro. Ondertussen heb ik mijn keuze doorgegeven en zal binnenkort (hopelijk) de prijzen in ontvangst mogen nemen.

Modeltrein Expo On Trax

Eind van deze week is ook weer de Modeltrein Expo On Trax. Ik heb in de planning staan om hier vrijdag naar toe te gaan. Ik zal dan kijken of ik een uitgebreid foto verslag kan maken. 

Ooh ja, en hoe vordert de baan

Momenteel ben ik nog druk bezig met het schaduwstation. De eerste 5 sporen liggen bijna vast, nog wat kabels aansluiten en dan nog de wissels. Ik hoop de baan binnen nu en een paar weken rond te hebben al zullen dan nog niet alle wissels automatisch werken. 

 

 

Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe artikelen op deze blog, schrijf je dan aan de rechterkant in. Je krijgt dan automatisch een berichtje op het moment dat er iets nieuws online komt!

Kijk ook eens onder het kopje 2-der hands. Hier heb ik spullen staan welke ik niet gebruik en verkoop tegen aantrekkelijke prijzen.